HeTS 2019

Då var året 2019 slut producerat för denna gång! Nedan kan ni se våra produktioner som vi gjort i år. Utöver det har vi även gjort två teaterbeställningar från Soroptimisterna och från Hovdala vänner, samt nattvandrat för andra året i rad. För er medlemmar, glöm inte bort vår årliga gala i början på december! Och utöver det så tackar vi för en fantastisk publik, fantastiskt samarbete och för ett fantastiskt år!! TACK!

Barnteater – (avslutad)

Nytt för i år har det skapats en barnteatergrupp. Gruppen riktar sig mot åldrarna 7-12 år och intresseanmälan är öppen för alla. Sista gången är den 27 maj.
Läs mer: http://hets.nu/barnteater/(öppnas i en ny flik)

Projektansvarig är Petra Vikman och Marlene med hjälp av Ann-Sofie Johansson

Teaterträning – April (avslutad)

Vår årliga teaterträning är igång med improvisations övningar. Varje onsdag kl 18:00-20:00, sista gången är den 29/5. Alla är välkomna för att hålla uppe sin skådespelarnerv eller för att bli introducerad till teater. De första två gångerna är gratis därefter vill vi gärna att man betalar en medlemsavgift (se längre ned).

Projektansvarig är Alice Fridvall med stöttning av
Catharina Thulsson, Inga-Lill Lagerqvist, Elisabeth Segerham och
Ann-Sofie Johansson.

Hovdala Slott ”Vi fanns också!”- Juni/Juli – (avslutad)

Inplanerat och bestämt men ännu i sitt planeringsstadium arbetar vi med Hovdala slott för att även där göra comeback med nya spännande samarbeten med nya spännande historier som bara väntar på att framföras. På Hovdala slott kommer vi att rikta in oss på deras tema ”Det osynliga folket”, det mindre folket som inte var högt uppsatta, vars karaktärer och händelser är häpnadsväckande!

Praktiskt information
Vi kommer att spela två gånger under tre söndagar, 16/6, 23/6 och 7/7 kl 13:00 samt kl 15. Biljettpris 100kr.
Hur bokar man biljetter?
Biljetter kan antingen köpas i slottsbutiken,
Bokas via telefon 0451-183 70 eller
Bokas via mail hovdalaslott@hassleholm.se
OBS! Begränsat antal biljetter

Projektansvariga är Erika Blad och Catharina Thulsson med hjälp av Inga-Lill Lagerqvist, Elisabeth Segerham, Peter Alf och Olavi Olson samt Sandra och Ann-Margret på Hovdala.

Se mer: http://hets.nu/vi-fanns-ocksa/

Stadsvandring ”Gubbväldet” – Augusti (avslutad)

För 100 år sedan fick Sverige kvinnlig rösträtt. En viktig händelse  för vår demokrati och likavärde. Än har kvinnor inte helt och hållet samma rättigheter som männen i Sverige men att vi fick kvinnlig rösträtt var ett stort steg på vägen.

I år kommer HeTS att ha sin årliga stadsvandring i augusti med framplockade intressanta människor och/eller levnadsstilar som funnits i tiden. Titeln för detta året är ”Gubbväldet” och handlar som redan nämnt om kvinnorna.

Praktisk information
Föreställningsdatum: Onsdagen 21/8 Kl: 18.00, Torsdagen 22/8 KL: 18.00, Söndagen 25/8 Kl: 14.00, Tisdagen 27/ 8 Kl: 18.00, Söndagen 1/9 Kl: 14.00, Måndagen 2/9 Kl: 18.00, Onsdagen 4/9 Kl: 18.00, Söndagen 8/9 Kl: 14.00, Lördagen 14/9 Kl: 1400, Söndagen 15/9 Kl: 14.00
Biljettpris: 140kr

Hur bokar man biljetter?
Biljetter köpes på kulturhuset eller på plats.
OBS! Begränsat antal platser!

Projektansvarig är Helen Thulsson.

Till våra medlemmar och intresserade av att bli medlem vill vi påminna om medlemsavgiften som behöver betalas in för 2019 så att vi har alla medel till att göra det mest spektakulära till våra föreställningar.
Medlemsavgiften är 100kr för personer under 25 år och 200kr för personer 26år och uppåt.